• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Autoschade, wat nu?


Download het Europees Schadeformulier

U hoopt vanzelfsprekend dat het nooit gebeurt, maar wanneer u wel betrokken raakt bij een aanrijding, is het van belang de volgende stappen te ondernemen:

Breng uzelf en anderen in veiligheid. Probeer kalm te blijven. Trek als dat nodig mocht zijn een reflecterend veiligheidshesje aan en zet een gevarendriehoek neer.

Bel voor spoedeisende of levensbedreigende situaties 112 of 0900-8844 wanneer er geen direct spoedeisende hulp nodig is.

Vul samen met de eventuele andere partij het Europees Schadeformulier in. Zorg ervoor dat alle partijen ondertekenen! Regel de schade nooit ter plaatse. Het is namelijk moeilijk in te schatten of er nog verborgen schade aanwezig is. Laat uw auto daarom altijd beoordelen door een schade-expert.

Maak, indien mogelijk, foto's van de schade en situatie. Noteer ook de gegevens van eventuele getuigen.

En als laatste: Bel ASL Autoschade Lemelerveld! Op 0572-372492 zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij regelen het hele traject inclusief afsleep, vervangend vervoer, reparaties aan uw voertuig en de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes, waarvan de laklaag niet beschadigd is (b.v. hagelschade of parkeerschade), kunnen wij uitdeuken zonder te spuiten. Hiervoor gebruiken wij speciale lepels om de deuk van binnen uit weer terug te drukken.

Voorruit reparatie

Bij een sterretje in uw voorruit, is het verstandig niet te lang te wachten deze te laten repareren. Bij een snelle reparatie voorkomt u doorscheuren. Tevens kunnen wij het sterretje mooier herstellen omdat er nog geen vocht in de breuk zit.

Contactinformatie

ASL Autoschade Lemelerveld
Handelsweg 16
8152 BN, Lemelerveld

Tel. 0572-372492
Fax. 0572-373241
info@autoschadelemelerveld.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 17:30

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 0572-372492