• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Ons bedrijf

 

ASL Autoschade Lemelerveld is een modern autoschadeherstelbedrijf. Toch bestaan wij al ruim 30 jaar. We zijn dynamisch, staan nooit stil en blijven ons ontwikkelen om op de automotive innovaties van vandaag én morgen te kunnen inspelen. Een auto uit 1990 is onvergelijkbaar met één uit 2015. Niet alleen qua model en materiaal, maar ook qua toegepaste techniek.

 

 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, bijvoorbeeld door toepassing van hoogwaardige watergedragen autolakken. Zo proberen we ons steentje voor een beter milieu bij te dragen. Zowel particuliere voertuigen als complete bedrijfswagenparken vinden binnen onze state-of-the-art bedrijfshal de ervaring, kennis en kunde die nodig is om weer op en top hersteld en veilig op weg te kunnen.

Zelf ervaren? U bent van harte welkom eens te komen kijken en kennis te maken.

 

 

Foto: Onze plaatwerkruimte

 

 

Foto: Onze voorbewerkingsruimte

 

Foto: Onze spuitcabine

 

Foto: Onze de- en montageruimte

 

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes, waarvan de laklaag niet beschadigd is (b.v. hagelschade of parkeerschade), kunnen wij uitdeuken zonder te spuiten. Hiervoor gebruiken wij speciale lepels om de deuk van binnen uit weer terug te drukken.

Voorruit reparatie

Bij een sterretje in uw voorruit, is het verstandig niet te lang te wachten deze te laten repareren. Bij een snelle reparatie voorkomt u doorscheuren. Tevens kunnen wij het sterretje mooier herstellen omdat er nog geen vocht in de breuk zit.

Contactinformatie

ASL Autoschade Lemelerveld
Handelsweg 16
8152 BN, Lemelerveld

Tel. 0572-372492
Fax. 0572-373241
info@autoschadelemelerveld.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 17:30

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 0572-372492